ICE International treinreizen

Comfortabel en snel richting de Duitse hoofdstad Berlijn reizen? Kies dan eens voor de trein. De veelzijdige metropool is 5 x per dag rechtstreeks bereikbaar met de InterCity Berlijn vanaf onder andere Amsterdam Centraal, Hilversum, Amersfoort, Deventer en Hengelo. De treinreis duurt iets meer dan 6 uur en je stapt hartje centrum uit (Berlin Hbf). NB: Je kunt deze trein naar Duitsland ook gebruiken voor je bezoek aan de steden Osnabrück, Hannover en Wolfsburg.

Service aan boord

Tijdens de treinreis naar Berlijn kun je in het Bistro Cafe terecht voor drankjes, snacks en andere kleine maaltijden. In alle reisklassen van de InterCity Berlijn is bovendien airconditioning aanwezig. Wil je echter meer luxe, kies dan voor een zitplaats in de 1e klas. Hier vind je bredere stoelen, leeslampjes, stopcontacten en je hebt toegang tot de NS Hi-speed lounges op verschillende stations.

Fiets mee in de trein

Het is mogelijk om je fiets mee te nemen in de Inter-city Berlijn treinen. Hiervoor heb je wel een internationaal fietsticket nodig (€ 12,00 per enkele reis) en een reservering voor je fiets (€ 4,00 per enkele reis). Meer informatie over het meenemen van je fiets in de trein vind je hier.

InterCity Berlijn reserveren

Een zitplaats in de Intercity Berlijn kan vanaf ongeveer 90 dagen voor vertrek gereserveerd worden. Voor deze treinreis naar Berlijn is het overigens niet verplicht om te reserveren, maar als je zeker van een plaats wilt zijn, dan is het zeker aan te raden. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs met daarop het treinstel nummer en het betreffende stoelnummer. De treintickets zijn online te boeken en thuis alvast uit te printen. Het is niet meer nodig om naar een balie te gaan.

Met de aantrekkelijke tarieven van de InterCity Berlijn reis je al vanaf € 39,00 euro per enkele reis vanaf elk station in Nederland naar Berlijn.