Tropisch Tikibad, ongelofelijk veel glijbanen

Wie denkt dat het Tikibad een tropisch zwembad is met een paar glijbanen heeft het helemaal mis. Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa en heeft maar liefst tien unieke glijbanen. En dat is nog niet alles!

Iedereen beleeft volop plezier in de vele glijbanen en waanzinnige waterattracties. Zoef met z’n tweeën op een band door de Moonlight en Starfright of schiet met volle vaart naar beneden en draai zoveel mogelijk rondjes in de Space Bowls. Voor de waaghalzen zijn de supersnelle Flits en Blits een echte uitdaging. Wie het iets rustiger aan wil doen stapt in de Crazy Ride of Family Slide.

De allerkleinsten spetteren er vrolijk op los in het kinderbadje met miniglijbanen. Even bijkomen van alle glijbaanavonturen kan in het golfslagbad, in de bruisende Hotwhirlpools of al dobberend op de Lazy River.

Vakantiepark Duinrell, verrassend veelzijdig

Heerlijk met familie of vrienden overnachten op Vakantiepark Duinrell. Midden in de natuur, op korte afstand van de zee en in het hart van de Randstad is het genieten van welverdiende ontspanning. Een attractiepark binnen handbereik en in de verte klinkt het gespetter van het Tikibad. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om uitgebreid culinair te genieten. Vakantie op Duinrell kan op verschillende manieren. Rustig of actief, in een Duingalow, op de camping of in het Duinhostel. Om het verblijf nog completer te maken zijn er diverse arrangementen voor u samengesteld. Kortom, een vakantie met voor elk wat wils…

Zomertheater: Zomershow met wereldkampioen Illusie Sittah!

Van 7 juli t/m 26 augustus staat Sittah met een verrassend spectaculaire show in het Zomertheater op Duinrell. De voorstelling vol illusie, magie en toverkunst is gebaseerd op de show waarmee zij wereldkampioen werd. Een spannend verhaal waarbij Sittah verschijnt en verdwijnt en een ‘gevecht’ levert met haar assistenten! Zal zij als winnaar uit de strijd komen? Behalve dit spektakel is er ook humor én mag iemand uit het publiek assisteren bij de oudste illusie ter wereld…
Kortom, een show die niemand mag missen!

Horecalocaties

Honger en dorst gekregen van alle spanning en sensatie?
Op het attractiepark zijn verschillende locaties voor een hapje
en een drankje.

Kikkertuin

In de Kikkertuin, twee minuutjes lopen van het Kikkerrad langs
de Duingalows, bevinden zich verschillende restaurants en
een supermarkt.

Kiosken

Verspreid over het park zijn diverse kiosken voor een hotdog, vruchtensapje, ijs of frietjes. U hoeft niet lang te zoeken, want
er is genoeg keuze!

Picknicken

Picknicken is toegestaan op het park. Er zijn diverse locaties
op het park waar dit kan.

Poffertjeskraam

Zin in ouderwets lekkere poffertjes? Tegenover de Locomotion staat de Oudhollandse Poffertjeskraam, waar deze lekkernijen op authentieke wijze met poedersuiker en boter worden bereid.

Restaurant de Paardestal

Naast Rick’s Fun Factory bij restaurant de Paardestal, kunt u op het terras heerlijk genieten van een broodje hamburger of een ijsje.

Restaurant de Schaapskooi

In dit restaurant, centraal gelegen op het attractiepark, kunt u binnen of op het terras een uitgebreide maaltijd nuttigen. Er is ruime keuze in dit restaurant. Van een broodje Gyros tot een overheerlijke kippepoot, u vindt het hier. Restaurant de Schaapskooi is ook een gezellige locatie voor partijen buiten openingstijden
van het park.

Splash kiosk

Naast de ingang van het Zomertheater bevindt zich de grote snackkiosk, voor onder andere een broodje kroket of hamburger, heerlijke frites, frisdrank en ijs. Vanaf het terras heeft u een perfect zicht op de Splash, de Waterspin en de Mad Mill.

Snoepwinkels

De zoetekauwen komen aan hun trekken bij de diverse snoepwinkels op de Promenade. Drop, zuurstokken, suikerspinnen of noem het maar op; het is hier mogelijk.

Review:

Een dagje weg of vakantie boeken naar Duinrell Vakantiepark >