goedkope Vliegtickets naar Antwerpen

Voor een reis vanuit Nederland is het meestal niet logisch om met het vliegtuig naar de stad Antwerpen te reizen, aangezien Antwerpen zo dicht bij de Nederlandse grens ligt. Een reis met de auto of de trein naar Antwerpen, voor een vakantie of weekend trip, volstaat over het algemeen.

Antwerpen heeft wel een vliegveld, genaamd Antwerpen Airport (ANR), maar dit is een vrij klein vliegveld waar niet veel vliegtickets van en naar verkocht worden. Dit vliegveld bedient voornamelijk zakelijke reizigers met vluchten naar Londen en andere Europese steden.

De meeste mensen die een vliegticket hebben om naar Antwerpen te reizen, vliegen via het vliegveld van Brussel: Brussels Airport (BRU). Er rijdt een regelmatig vertrekkende bus vanaf Brussels Airport naar het centrum van Antwerpen. Ook de trein nemen vanaf Brussel naar Antwerpen is een goede optie.

Mensen die vanaf diverse internationale bestemmingen komen, reizen ook regelmatig via het Nederlandse Schiphol naar de stad Antwerpen. Zo ver is het niet, en het vliegticket is goedkoop. Ten minste, in sommige gevallen. De vliegtickets naar het vliegveld van Brussel staan ook als goedkoop bekend. Het ligt altijd sterk aan de huidige aanbiedingen van de diverse aanbieders van vliegtickets.