Welke trein gaat er naar Berlijn? (City Night Line)

0
117
Welke trein gaat er naar Berlijn (City Night Line)

Reizen met de City Night Line treinen is avontuurlijk en luxe tegelijkertijd. Deze nachttrein raast op volle snelheid over het spoor terwijl jij lekker ligt te slapen. Op reis met de City Night Line nachttreinen betekent geen stress onderweg, geen lange files of drukke wegrestaurants; een waar hotel op wielen. In Duitsland kun je naar Berlijn, München en Dresden reizen met de City Night Line.

Comfortcategorieën van de City Night Line

Aan bood van de City Night Line heb je de keuze uit drie verschillende comfortcategorieën. Van een zitplaats tot aan luxe 2-persoons compartimenten met eigen wc en douche.

Zitplaats of relaxfauteuil

De zitplaatsen bevinden zich in de compartimenten. De comfortabele relaxfauteuils zijn te verstellen en beschikken over een leeslampje. Op de gang kun je de toiletten en de wasruimtes vinden.

Couchettes

De City Night Line trein heeft 4-persoons en 6-persoonscouchette rijtuigen. De comfortabele banken in de 6-persoonscompartimenten worden ’s avonds omgebouwd tot ligbanken. De 4-persoons versie heeft stoelen die bedden kunnen worden. Ook hier zijn de wasruimtes en toiletten op de gang.

Slaaprijtuig

In het slaaprijtuig van de City Night Line kun je 1 t/m 4-persoonscompartimenten vinden met elk hun eigen wasgelegenheid. De toiletten (en de overige wasruimtes) zijn wel op de gang aanwezig. De meest luxe compartimenten; de Double en de Deluxe Single beschikken over een zitgelegenheid, hebben wc en douche, de crew aan boord bouwt de bedden om en in de ochtend krijg je een ontbijtje geserveerd.

NB: In de City Night Line kun je ook het loungerijtuig bezoeken. Hier is het mogelijk om tot 02.00 uur ’s nachts snacks, lichte maaltijden en drankjes te bestellen. Ook is het mogelijk om voor roomservice te kiezen.